Inschrijven

Hoe kan u zich inschrijven?

  1. U komt langs op kantoor waar u het inschrijvingsformulier kan ophalen, wij geven u verdere toelichting. 
     
  2. U kan ook het inschrijvingsformulier downloaden: inschrijvingsformulier 2023  U vult het volledig in en bezorgt het ons samen met de documenten die u dient toe te voegen.

    Medewerkers van een welzijnsorganisatie kunnen het meest recente inschrijvingsformulier opvragen door te mailen naar inschrijving@spitsvk.be

Wij controleren of u voldoet aan de inschrijvingsvoorwaarden en of alle nodige documenten aanwezig zijn. Als dat in orde is schrijven wij u in.

Wij willen er graag nogmaals op wijzen dat je plaats op de wachtlijst wordt bepaald door o.a.  inkomen, woonnood, kinderlast, enz. Hoe dringender je woonsituatie en hoe lager je actueel inkomen, hoe hoger je op de wachtlijst komt. Je krijgt dan meer 'punten'.

Een inschrijving biedt echter geen garantie op het verkrijgen van een woning. Het aantal kandidaat-huurders overstijgt ruim het aanbod van woningen.

Hoelang je nog moet wachten tot je aan de beurt bent, kunnen we echt niet zeggen. Je positie op de wachtlijst zegt niet veel over de resterende wachttijd.